LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Август » 19 » Захист Тимошенко сподівається, що Вищий суд звільнить її, направивши справу на новий розгляд
16:32
Захист Тимошенко сподівається, що Вищий суд звільнить її, направивши справу на новий розгляд
Захист Тимошенко сподівається, що Вищий суд звільнить її, направивши справу на новий розглядАдвокат Юлії Тимошенко Юрій Сухов висловив надію на те, що Вищий суд України частково задовольнив касаційну скаргу на звинувачувальний вирок Печерського районного суду в жовтні 2011 року і ініціює нове розслідування, повідомляє РІА Новини.

Розгляд скарги захисту на вирок Тимошенко триває у Вищому спеціалізованому суді України у цивільних і кримінальних справах. Адвокат Сухов розраховує на те, що в разі початку нового розслідування "газової справи", суд припинить зміст Тимошенко під вартою. Захист вважає, що Вищий суд може змінити вирок, сильно ускладнить відносини між столицею України та Європейським союзом.

Нагадаємо, що колишній український прем'єр-міністр відбуває покарання в жіночій харковській колонії з вересня 2011 року. Вона була засуджена до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газової угоди з РФ три роки тому. Печерський районний суд Києва також зобов'язав екс-керівника уряду виплатити майже $ 190 млн доларів нанесеного збитку.

У грудні минулого року захисті не вдалося домогтися зміни вироку в Апеляційному суді.
Категория: Кримінальні новини | Просмотров: 692 | Добавил: Bugor | Теги: Юлія Тимошенко, суд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов