LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Сентябрь » 5 » Вищий суд України залишив у силі вирок Тимошенко
02:54
Вищий суд України залишив у силі вирок Тимошенко

Вищий суд України залишив у силі вирок Тимошенко


Вищий суд України не змінив звинувачувальний вирок колишньому українському прем'єру Юлії Тимошенко, залишивши без задоволення касаційну скаргу захисту, повідомляє РІА-Новини.

Депутати українського парламенту від опозиції висловили своє обурення в суді криками "Ганьба!".

Рішення Вищого спеціалізованого суду України з цивільних і кримінальних справах, до якого в лютому звернулася захист Тимошенко, не може бути оскаржене.

Нагадаємо, що адвокат Тимошенко розраховував на часткове задоволення скарги, а саме початок нового розслідування та зміну вироку, значно загострив відносини між столицею України та Європейським союзом.

Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до семи років позбавлення волі із забороною обіймати певні державні посади протягом ще трьох років за перевищення службових повноважень при підписанні договорів на постачання газу з Росії. Суд також зобов'язав екс-керівника уряду виплатити майже $ 190 млн нанесеного збитку. 30 грудня 2011 колишнього прем'єр-міністра України відправили з київського слідчого ізолятора в Качанівську виправну колонію № 54 Харківської області. У грудні минулого року захисту не вдалося домогтися зміни вироку в Апеляційному суді.

Днями публічні слухання у справі Тимошенко пройшли в ЄСПЛ.
Просмотров: 759 | Добавил: Bugor | Теги: Тимошенко, суд | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов