LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » У США в новому році вступили в силу майже 40000 нових законів на федеральному рівні і в багатьох з 50 штатів
16:36
У США в новому році вступили в силу майже 40000 нових законів на федеральному рівні і в багатьох з 50 штатів

У США з настанням 2012 вступили в силу майже 40000 нових законів на федеральному рівні і в багатьох з 50 штатів. Більшість з них так чи інакше пов'язано з економікою, скороченням витрат уряду, зусиллями з боротьби з нелегальною імміграцією і захистом підростаючого покоління.

Поліція по всій країні отримала право штрафувати в розмірі до $ 2700 тих водіїв вантажівок і автобусів, які користуються під час руху мобільними телефонами, не вдаючись до допомоги спеціальних пристроїв - навушників або мікрофонів, що дозволяють не відривати руки від керма.

В Іллінойсі школярів у віці до 18 років зобов'язали тепер пристібатися ременями безпеки в таксі, якщо вони вдаються до послуг цього виду транспорту, щоб дістатися до школи або після занять додому. В тому ж штаті керівництву шкіл дозволяється усувати від занять на декілька днів або взагалі виключати з навчальних закладів тих учнів, що розміщують на сайтах в Інтернеті погрози на адресу інших учнів чи педагогів.

Мінімальний рівень заробітної плати підвищили в 8 штатах - до $ 10,24 за годину, що на $ 3 більше федеральної планки, встановленої у 2009 році.

У Джорджії електромобіль для гольфу визнаний повноцінним транспортним засобом. Відтепер на ньому можна їздити по міських вулицях, але за умови наявності необхідного світлового і звукового обладнання.

В Юті тепер не можна купити в денний час алкогольні напої за пільговими цінами в барах і ресторанах, що практикувалося там і як і раніше застосовується власниками питних закладів у ряді інших штатів з метою залучення відвідувачів.

У Теннессі визнаному винним у згвалтуванні дитини загрожують не менше 25 років в'язниці, причому суддям дозволили відправляти за грати в таких випадках строком до 60 років.

В Алабамі підприємства і фірми, що мають контракти з урядом, зобов'язані перевіряти по базах даних федеральних правоохоронних органів, чи знаходяться наймані працівники на законних підставах у країні.
Просмотров: 652 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов