LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Август » 19 » Суддя по патентному справі Samsung vs Apple закликав сторони домовитися самостійно
16:35
Суддя по патентному справі Samsung vs Apple закликав сторони домовитися самостійно
Суддя по патентному справі Samsung vs Apple закликав сторони домовитися самостійноФедеральний районний суддя США Люсі Кох (Lucy Koh) запропонувала сторонам епічного патентного спору між Apple і Samsung залагодити свої претензії до того, як присяжні почнуть обговорення на наступному тижні, повідомляє Law.com.

"Настав час для примирення", - сказала Кох до початку засідання в середу. За її словами, обидві корпорації вже довели, що використовують інтелектуальну власність конкурента. "Я бачу ризики для обох сторін", - каже суддя. Але заклик Кох, можливо, не приведе до моментального врегулювання спору. Представники компаній так і не змогли дійти згоди під час зустрічі до початку судового засідання.

Професор юриспруденції Стенфордського університету Марк Лемле (Mark Lemley) вважає, що неможливість прийти до договору ставить обидві сторони під загрозу. "Я думаю, коли ми побачимо угоду, то це буде мирова угода. І справжньою метою Apple в цій тяжбі є Google", - додає він.

Нагадаємо, що в квітні 2011 року корпорація Apple подала до Федерального суду США позов проти Samsung, звинувативши компанію в копіюванні iPhone і iPad при випуску серії Galaxy. Позивач вимагає відшкодування збитку в розмірі понад $ 2,5 млрд.

У свою чергу Samsung звинуватила американських конкурентів у порушенні власних патентів.

Компанії з перемінним успіхом намагалися заборонити продажі конкурентних пристроїв у різних країнах світу: Австралії, Німеччині, Франції, Нідерландах, Італії, Японії, США.

Доцент в Юридичній школі Університету Санта-Клара Брайан Лав (Brian Love) вважає, що в цьому судовому процесі сторони зробили кращі "постріли" один в одного і витратили чимало грошей. На його думку, природно, що обидва конкуренти в даний момент хочуть оцінити свої шанси на перемогу і подивитися, чи принесуть їх інвестиції в цю багатомісячну боротьбу дивіденди.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 673 | Добавил: Bugor | Теги: apple, патентне право, Samsung Electronics | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов