LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Август » 19 » Команда AstapovLawyers успішно представила в АМКУ інтереси голландського авіаперевізника
16:45
Команда AstapovLawyers успішно представила в АМКУ інтереси голландського авіаперевізника
Команда AstapovLawyers успішно представила в АМКУ інтереси голландського авіаперевізникаМіжнародна юридична група AstapovLawyers успішно представила інтереси авіакомпанії KLM (Нідерланди) в Антимонопольному комітеті України.

Юристи компанії представляли інтереси голландського авіаперевізника з питань отримання офіційного дозволу контролюючих органів на комерційну експлуатацію рейсу за маршрутом Амстердам-Київ-Астердам спільно з українською компанією МАУ. Співробітництво компаній в експлуатації цього напрямку передбачена договором про спільну діяльність, укладеному між МАУ і KLM в грудні 2011 року.

В рамках співпраці юристи AstapovLawyers здійснювали професійну підготовку та подачу заяви на дозвіл спільної експлуатації маршруту від особи авіакомпанії. Юристи групи, в тісній співпраці з юристами авіакомпаній, надали детальний аналіз і переконливі аргументи, і як наслідок - АМКУ надав свій дозвіл.

З боку AstapovLawyers юридичний супровід клієнта здійснювали партнер компанії Олег Мальський, старший юрист Володимир Якубовський та юрист Богдан Дмуховський.
Категория: Хозяйственная деятельность | Просмотров: 761 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов