LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Сентябрь » 19 » Юлія Тимошенко судитиметься з українським прокурором у Лондоні
00:22
Юлія Тимошенко судитиметься з українським прокурором у Лондоні

Юлія Тимошенко судитиметься з українським прокурором у Лондоні

Захист екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко подала до Лондонського суду позов до заступника генерального прокурора України Ренату Кузьміну, повідомляє УНІАН з посиланням на захисника Тимошенко, народного депутата України Сергія Власенка.

У позові представники Тимошенко вимагають від зампрокурора спростувати поширену ним неправдиву інформацію про екс-прем'єру.

Нагадаємо, в серпні 2011 року Кузьмін в інтерв'ю журналу "Фокус" заявив, що інформація про причетність Юлії Тимошенко до вбивства народного депутата, політика і бізнесмена Євгена Щербаня в 1996 році міститься в матеріалах кримінальної справи, порушеної в США проти колишнього прем'єр-міністра країни Павла Лазаренка, який у результаті був визнаний причетним до вбивства.

У березні поточного року Кузьмін дав інтерв'ю BBC, в якому заявив, що Генпрокуратура перевіряє інформацію про причетність Тимошенко до фінансування вбивства Щербаня. Крім того, Кузьмін заявив, що стосовно Тимошенко було порушено і розслідувалася "близько десятка кримінальних справ". "Всі справи стосовно Тимошенко закінчені", - зазначив Кузьмін.

Однак, як стверджує Власенко, заступник генпрокурора перебільшив кількість справ, порушених стосовно Тимошенко. Крім того, за словами Власенка, на момент інтерв'ю досудове слідство за трьома кримінальними справами не було завершено.
Просмотров: 849 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов