LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Сентябрь » 19 » Apple виграла у Samsung другого патентний процес поспіль
00:46
Apple виграла у Samsung другого патентний процес поспіль

Apple виграла у Samsung другого патентний процес поспіль

Незважаючи на недавній програш компанії Samsung, інші судові тяжби між двома давніми конкурентами і не думають припинятися. Так, у п'ятницю суддя Комісії з міжнародної торгівлі США (International Trade Commission, ITC) ухвалив, що Apple не порушував патентів південнокорейського гіганта, повідомляє Telegraph.

Йдеться про чотири патенти, що стосуються технології бездротового зв'язку 3G, а також технології для роботи з електронними документами. За заявами юристів Samsung, компанія з Купертіно при розробці своїх пристроїв iPod touch, iPhone і iPad порушила належать південнокорейської компанії патентні права. Втім, суд не погодився з доводами позивача, і в попередньому рішенні повністю виправдав Apple. Остаточне рішення у справі буде винесено ближче до січня 2013 року, однак, як вважаю багато експертів, воно навряд чи буде відрізнятися від того, що було озвучено в п'ятницю.

На даний момент дві компанії залучено більше, ніж у 30 судових позовів один з одним. Нещодавно суд присяжних визнав провину південнокорейської фірми і постановив, що Samsung скопіював інноваційні технології, використані Apple для створення iPhone і iPad. Присяжні зобов'язали Samsung виплатити американській корпорації $ 1,05 млрд як компенсацію.

Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 1027 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов