LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » Зять короля Іспанії постане перед судом за звинуваченням в корупції, а королівська сім'я опублікує звіт про витрати
22:12
Зять короля Іспанії постане перед судом за звинуваченням в корупції, а королівська сім'я опублікує звіт про витрати
Зять короля Іспанії Хуана Карлоса інак Урдангарін (Inaki Urdangarin) повинен буде з'явитися перед судом за звинуваченням у незаконному використанні коштів керованого ним фонду.

Чоловік принцеси Христини Урдангарін, що носить титул герцог Пальма-де-Майоркскій, повинен буде з'явитися в суд міста Пальма в лютому 2012 року.

Подробиці пред'явлених йому звинувачень не розкриваються, проте іспанські ЗМІ з'ясували, що він звинувачується в нецільовому використанні близько € 6 млн із коштів некомерційного фонду Instituto Noos. Ці кошти направлялися у фонд регіональними властями для організації спортивних заходів. Порушення, в яких він звинувачується, відносяться до періоду з 2004 по 2006 рік. У 2006 році він пішов з Instituto Noos.

Урдангарін є віце-президентом Національного олімпійського комітету Іспанії й раніше грав за олімпійську збірну з гандболу.

Чоловік іспанської принцеси заперечує всі звинувачення, і висловив жаль, що у зв'язку зі скандалом репутації королівської сім'ї завдано шкоди. Він прийняв рішення не брати участь у публічних заходах разом з королівською родиною, поки проводиться розслідування.

Висловлюючи своє ставлення до цієї справи, Хуан Карлос I в традиційному різдвяному телезверненні закликав до терпимості і нагадав про рівність всіх перед законом.

У зв'язку зі скандалом королівська сім'я також прийняла рішення опублікувати звіт про свої витрати.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 646 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов