LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » США відповіли на погрози з боку Ірану
16:44
США відповіли на погрози з боку Ірану

Міністерство оборони США відповіло на попередження командування іранської армії про готовність прийняти у відповідь заходи у випадку, якщо Пентагон не припинить відправляти авіаносне угрупування в Ормузську протоку.

В офіційному повідомленні Пентагону, яке озвучив прес-секретар міністерства Джордж Літтл, говориться, що "перекриття стратегічно важливої Ормузської протоки, де з 23 грудня 2010 Іран проводив навчання" Велайят-90 "(" Верховенство-90 "), неприпустимо". Літтл зазначив, що "розгортання авіаносних груп направлено на забезпечення безпеки і стабільності". За словами прес-секретаря міністерства, головне завдання США - збереження безпечного і спокійного проходу суден через Ормузську протоку. У заяві також говориться, що всі операції відповідають міжнародному законодавству, і Америка не хоче ніяких конфронтацій з ким би то не було з цього питання.

Раніше командувач
іранською армією Аятолла Салехі попередив про готовність Ірану прийняти у відповідь заходи, якщо авіаносець США знову наблизиться до його берегів. "Іран не буде повторювати своє попередження ... ворожий авіаносець прибув в Ормузську протоку через наші військові навчання. Я рекомендую і наполягаю, щоб американський авіаносець не повертався більше в Перську затоку", - заявив глава іранських збройних сил Аятолла Салехі.

 
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 665 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов