LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » Рада ЄС подала позов на дії Єврокомісії, яка відмовилася заморозити зарплати чиновникам
16:06
Рада ЄС подала позов на дії Єврокомісії, яка відмовилася заморозити зарплати чиновникам

Рада Євросоюзу, яка представляє інтереси держав-членів ЄС, подала до суду Євросоюзу скаргу на дії Єврокомісії, яка, незважаючи на складну економічну ситуацію, відмовилася заморозити підвищення зарплат європейським чиновникам.

З 1 січня 2012 року зарплати 44000 європейським чиновникам будуть автоматично підвищені на 1,7%. Крім того, Єврокомісія планує дозволити їм знизити на 0,6% відрахування в пенсійні фонди, в той час як відрахування з платників податків зростуть на 4%.

Великобританія, Франція, Німеччина і уряди інших європейських країн вимагали від Єврокомісії заморозити підвищення зарплат чиновникам. Однак Єврокомісія, яка має повноваження встановлювати заробітну плату персоналу, відмовилася це зробити.

Єврокомісія навела приклади Німеччини, Франції та Нідерландів, де держслужбовцям підвищили зарплати, як доказ того, що економічна ситуація не така вже й страшна.

В результаті Рада Євросоюзу звернувся до Європейського суду справедливості в Люксембурзі з позовом проти Єврокомісії. Рік тому подібна скарга Ради ЄС була відхилена.

Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 742 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов