LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » Операція року на ринку юрпослуг - Clyde & Co і Barlow Lyde & Gilbert домовилися про злиття
22:23
Операція року на ринку юрпослуг - Clyde & Co і Barlow Lyde & Gilbert домовилися про злиття
Британські юрфірми Clyde & Co і Barlow Lyde & Gilbert об'єдналися, створивши компанію, яка зайняла одну з лідируючих позицій на міжнародному ринку юридичних послуг в сегментах страхового права і комерційного арбітражу. В украънському офісі Clyde & Co розраховують, що операція посилить позиції компанії в конкурентній боротьбі на нашому ринку.

Об'єднана компанія Clyde & Co почала роботу з 1 листопада, проте про альянс було оголошено тільки зараз. У її складі 270 партнерів, більше 1300 юристів, у тому числі 90 - в Азії, 130 - на Близькому Сході і 150 - у Північній Америці. Злиття Clyde & Co і Barlow Lyde & Gilbert стало найбільшою угодою такого роду за всю історію британських юрфірм, зазначає Law.com і називає її подією року. Утворилася в результаті альянсу фірма зайняла одну з лідируючих позицій на міжнародному ринку юридичних послуг в сегментах страхового права і комерційного арбітражу.

Протягом останнього року обидві об'єдналися фірми продемонстрували значне зростання: доходи Clyde & Co склали £ 212 млн, що на 10% вище показаталей попереднього. Barlow Lyde & Gilbert в 2010-2011 фінансовому році покращила показники на 17% і отримала доходи в розмірі £ 94,5 млн.

В результаті злиття колишні конкуренти отримують істотні переваги, стверджують учасники альянсу: Clyde & Co доповнює команду юристів і пул клієнтів, а Barlow Lyde & Gilbert отримує можливість безпосередньо працювати на ряді нових для неї зарубіжних ринків, у тому числі в Україні, збільшити обороти і залучити більше великих клієнтів.

"Тепер це представництво найбільшої в Англії фірми з вирішення комерційних спорів. В умовах, коли багато міжнародні юридичні фірми прагнуть сьогодні розвивати підрозділу з судової роботи в Україні, це дасть нам хороші переваги і дозволить фокусуватися на практику вирішення страхових суперечок", - така оцінка керівника страхової практики столичного офісу Clyde & Co наводиться в прес-релізі компанії.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 698 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов