LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Август » 19 » На Heinz подали до суду через патент на упаковку кетчупу
16:14
На Heinz подали до суду через патент на упаковку кетчупу
На Heinz подали до суду через патенту на упаковку кетчупуПатентні війни розгортаються не тільки в світі високих технологій - черговим відповідачем за позовом про патенти став всесвітньо відомий виробник кетчупу Heinz компанія The HJ Heinz Co. За версією чиказького винахідника Скотта Уайта, компанія скористалася його ідеєю - випускати кетчуп в міні - упаковках типу "Dip & Squeeze".

Як повідомляє The Wall Street Journal, винахідник стверджує, що ідея зручної упаковки, з якої кетчуп не виливається, а акуратно видавлюється на сендвіч, прийшла в голову саме йому. Це він виклав у скарзі, направленій до Окружного суду Чикаго. Там Уайт вказав, що патент на винайдену ним упаковку був зареєстрований в 2005 році, в той час як компанія Heinz незаконно скористалася його винаходом, представивши нову розробку від свого імені в 2011 році як прорив в світі упаковки. При цьому, відзначає Уайт, раніше він пропонував свої розробки компанії, але жодної відповіді так і не отримав.

Представник Heinz Майкл Маллен заявив, що компанія займалася розробкою упаковки багато років і має намір відстоювати свою правоту в суді.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 677 | Добавил: Bugor | Теги: сша, патентне право | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов