LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » Ліга арабських держав виводить спостерігачів з Сирії, оскільки їх присутність служить прикриттям для насильства
16:56
Ліга арабських держав виводить спостерігачів з Сирії, оскільки їх присутність служить прикриттям для насильства


Перша група спостерігачів Ліги арабських держав (ЛАГ) покинула Сирію і прибула до столиці Єгипту. Про це повідомив сьогодні телеканал "Аль-Арабія".

Єгипетський дипломат Самір Сейф аль-Язал, голова групи спостерігачів ЛАГ у Дамаску, не став робити жодних заяв щодо ситуації в Сирії. "Все що відбуваються в країні події будуть відображені в заяві генерального секретаріату ЛАД", - повідомив він в аеропорту Каїра.

Напередодні Арабський парламентський союз (АПС), що є консультативним органом ЛАД, рекомендував генсекові організації Набіль аль-Арабі відкликати всіх спостерігачів з Сирії, тому що їх присутність не зупинило кровопролиття і навіть навпаки, може стати прикриттям для репресій відносно протестуючих. За словами голови АПС Алі аль-Салема аль-Декбаса, діяльність експертів ЛАГ неефективна і дискредитує всю організацію. "Незважаючи на присутність в Сирії групи спостерігачів ЛАГ, насильство в країні продовжується, що викликає гнів арабського світу і суперечить початкової мети прибуття місії (в Сирію)", - заявив він.

Спостерігачі з арабських країн під керівництвом генерала Мухаммеда Ахмеда суданського Мустафи ад-Дабі прагнуть створити в Сирії умови для налагодження діалогу між владою і опозицією, щоб покласти кінець триваючому з березня кровопролиттю в країні.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 657 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов