LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Январь » 4 » Користувача Facebook судитимуть за порівняння дружини президента ФРН з нацистською телеграфісткою
16:16
Користувача Facebook судитимуть за порівняння дружини президента ФРН з нацистською телеграфісткою

Президент ФРН Крістіан Вульф домігся судового переслідування відносно користувача соціальної мережі Facebook з Циттау в Саксонії, повідомляє Lenta.ru з посиланням на Augsburger Allgemeine Zeitung. Вульф вважав образливою для себе і для своєї дружини Беттіни опубліковану в соцмережі фотографію укупі з коментарями до неї і в кінці 2010 року поскаржився в прокуратуру.

Під знімком, на якому був зображений президент з дружиною, було підписано, що Беттіна не вистачає тільки "пілотки на голові", щоб виглядати в точності, як "нацистська телеграфістка під час операції в Африці", а про Вульфа говорилося, що "непогано, якби цього пана зовсім не було поруч ". Крім того, на фото нібито видно, як Беттіна Вульф підняла руку в нацистському вітанні (чи йде мова про монтаж або невдалий ракурс, невідомо, зазначає Lenta.ru).

Справа про образу і використанні символів заборонених організацій буде розглядати Земельний суд Нижньої Саксонії. Обвинуваченому загрожує до 5 років ув'язнення. Початок процесу призначено на 11 січня 2012 року.

Президента ФРН в останні кілька місяців постійно супроводжують скандали. А в грудні стало відомо, що в той час, коли Вульф займав пост нижньосаксонського прем'єр-міністра, він взяв кредит у дружини підприємця Егона Геркенса Едіт і промовчав про це, відповідаючи на парламентський запит про ділові відносини з бізнесменом. Після цього до прокуратури ФРН було подано кілька заяв, у яких президент звинувачується в зловживанні службовим становищем.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 760 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов