LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Сентябрь » 19 » Конституційний суд Німеччини схвалив механізм фінансової допомоги країнам єврозони
01:00
Конституційний суд Німеччини схвалив механізм фінансової допомоги країнам єврозони

Конституційний суд Німеччини схвалив механізм фінансової допомоги країнам єврозони


Конституційний суд Німеччини схвалив участь країни в Європейському механізмі фінансової стабільності з рядом умов, повідомляє Deutsche Welle.

Основна умова, певне суддями, правові правові гарантії межі фінансових зобов'язань бере участь в ESM Німеччини.

"Необхідно точно встановити, що відповідальність Німеччини буде обмежена обговореними 190 млрд євро", прокоментував прокоментував рішення голова суду Андреас Фоскуле.

Перевищення цього обсягу допустимо виключно за згодою представників ФРН в фонді і за умови схвалення бундестагом. Більш того, представник Німеччини в керівництві фонду зобов'язаний докладно інформувати про діяльність ESM членів бундестагу і бундесрату. Нагадаємо, відповідне рішення, що дозволяє розширити повноваження бундестагу в питаннях європейської інтеграції та антикризового управління, КС Німеччини прийняв у червні поточного року.

Нинішнє розгляд вважається наймасштабнішим в історії Німеччини, відзначає Reuters. Заяви у вищу судову інстанцію про неправомірність створення фонду допомоги кризовим країнам єврозони подали більше 37000 громадян Німеччини. В цілому суть претензій заявників зводилася до того, що створюваний в єврозоні фонд ESM загрожує Німеччини "незворотними фінансовими ризиками", зазначає Deutsche Welle.

Після того як Федеральний конституційний суд 12 вересня відхилив позови супротивників стабілізаційного фонду, ESM зможе приступити до роботи вже в найкоротші терміни.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 1303 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов