LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Сентябрь » 25 » Сімейну пару, не повернула сусідові сбежавшего цуценя, притягнули до суду за злочинну змову
01:33
Сімейну пару, не повернула сусідові сбежавшего цуценя, притягнули до суду за злочинну змову
Сімейну пару, яка не повернула сусідам сбежавшего цуценя, звинуватили в злочинній змові, повідомляє Good Morning America.

Курйозний випадок стався в американському штаті Пенсільванія. В сад до Скотту і Роксану Дафф (Scott Duff, Roxanne Duff) забігли дві собаки, що належать їхнім сусідам. Коли власник собак - золотистого ретривера і 6-місячного щеняти ротвейлера - Шон Лерч (Shawn Lerch) прийшов за своїми вихованцями, з'ясувалося, що щеня по кличці Бейлі безслідно зник. До пошуків собаки підключилася поліція, яка і виявила розбіжності в показаннях Даффі.

За словами Скотта і Роксану, Бейлі якийсь час був у них, а потім сам втік з подвір'я. Також Дафф повідомили, що кілька разів публікували повідомлення на сайтах з розшуку зниклих тварин, однак ніхто не відгукнувся. Сімейну пару видав їх власний 5-річний син. Під час одного з візитів поліції, хлопчик перебував вдома з нянею. Розпитавши дитину, поліцейські з'ясували, що Роксанна віддала собаку "тітці з інтернету".

Справу взяв під особистий контроль глава місцевої поліції Майкл Дайболт (Michael Diebold). Він повідомив Даффі, що їм загрожують серйозні звинувачення, якщо з'ясується, що вони доклали руку до таємничого зникнення Бейлі. Тоді Скотт Дафф зізнався, що вони дійсно продали цуценя за символічні $ 50, розмістивши оголошення на Крейглісте (Craigslist), популярної мережевої дошці оголошень. Сімейна пара особисто з'їздила до нових власників Бейлі і повернула собаку Лерчу, що, втім, не врятувало їх від кримінальної справи. На даний момент Даффі звинувачується в змові і дачі поліції неправдивих свідчень. Перше слухання у їхній справі відбудеться в кінці жовтня.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 1220 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов