LEX       
Правовой портал


МЕНЮ

Яндекс.Метрика

Rambler's Top100

Главная » 2012 » Сентябрь » 19 » Королівська сім'я зажадала порушити кримінальну справу через оголених знімків Кейт Міддлтон
00:53
Королівська сім'я зажадала порушити кримінальну справу через оголених знімків Кейт Міддлтон

Королівська сім'я зажадала порушити кримінальну справу через оголених знімків Кейт Міддлтон


Британська королівська сім'я подала в суд на французьке видання Closer, яке опублікувало фотографії оголеної Кейт Міддлтон, зроблені папараці у вересні цього року, коли подружжя відпочивала в приватному готелі у Франції, повідомляє Independent.

Новина про ініціації судового розгляду з'явилася в п'ятницю ввечері. Раніше повідомлялося, що герцогиня Кембриджська та її чоловік консультуються з юристами, розглядаючи свої шанси в судовому спорі. Тепер же відомо, що юристи Кейт і Уїльяма вже подали цивільний позов проти журналу, в якому мають намір домогтися не тільки компенсації, але і судової заборони на подальше поширення фотографій.

Крім того, сьогодні французькому департаменту прокуратури передадуть також клопотання про порушення кримінальної справи. Зокрема правоохоронні органи попросять перевірити факт порушення недоторканності приватного життя, а також те, наскільки законно журнал отримав "оголені" фотографії. У поширеному зверненні королівська сім'я підтвердила, що "французькому департаменту прокуратури буде переданий кримінальний позов відносно фотографій герцога і герцогині Кембриджських, опублікованих у порушення їх права на приватне життя".

Нагадаємо, що на кількох кадрах, зроблених коли пара відпочивала біля басейну, видно груди Кейт Міддлтон, а на інших подружжя натирають один одного сонцезахисним кремом. Представники королівської сім'ї підкреслили, що знімки навряд чи можна назвати шокуючими, проте
відомо, що принц Вільям був украй розсерджений, коли дізнався про публікації, оскільки вважає папарацці відповідальними за загибель своєї матері, принцеси Діани.

Цікаво, що фотограф, який зробив скандальні знімки, пропонував їх британським виданням, проте не знайшов покупця, який побажав їх опублікувати. Зате деякі ірландські, а потім і італійські ЗМІ в ці вихідні передрукували фотографії з Closer.

Також раніше цього літа королівська сім'я вже опинилася в центрі чергового медійного скандалу, коли в мережі Інтернет поширилися фотографії оголеного принца Гаррі з однієї з вечірок. Втім, тоді інцидент не дійшов до суду.
Категория: Міжнародні новини | Просмотров: 1818 | Добавил: Bugor | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
ВХОД

БИБЛИОТЕКА (БЕТА):

"LEX" - Правовой портал Украины © 2024Анализ интернет сайтов